Servis baterija za AKU alate

Servis » Servis baterija za AKU alate

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
Vidi sve | Kategorije - Stranice:

Profesionalni servis akumulatorskih baterija

Baterije i Servis Novi Sad nudi najbolju uslugu kada je u pitanju servis akumulatora električnih alata je i osnova na kojoj se naš svakodnevni rad zasniva. Smatramo da je važno da naši klijenti shvate da nisu sve baterije jednake. Materijali i zalihe koje koristimo za servis akumulatorskih baterija električnih alata su najvišeg dostupnog kvaliteta i nude vrhunske performanse i izdržljivost. Ponekad njihov kvalitet i dugotrajnost mogu nadmašiti i fabričke karakteristike akumulatorskih baterija.

Nema potrebe da bacate svoj pouzdani stari bežični električni alat kada se baterije više ne mogu puniti, a originalne ili zamenske baterije su preskupe ili ih je teško pronaći. Dozvolite obučenim profesionalcima, serviserima akumulatorskih baterija u Baterije i Servis Novi Sad da obnove vašu akumulatorsku bateriju kako biste vaše alate mogli ponovo koristiti, kao da su novi.

U okviru naših usluga možete dobiti profesionalni servis i reparaciju baterija za Bosch, Makita, DeWalt, Hitachi, Gesipa...

Svi materijali koje koristimo u skladu su sa specifikacijama proizvođača alata, a reparacija akumulatorskih baterija se radi kvalitetnim alatima sa velikom pažnjom.

Servis akumulatorskih baterija radimo korišćenjem potpuno novih ćelija vrhunskog kvaliteta sa garancijom od 6 do 24 meseca. Baterijske ćelije koje koristimo su VISOKO STRUJNE za profesionalnu upotrebu, proverene i testirane na KAPACITET.

Posedujemo vrhunsku opremu za formiranje i punktovanje svih vrsta baterijskih ćelija (NICD, NIMH i Li-Ion) u rasponu od 1,2 V do 24 V.

Na zahtev klijenta možemo, u skladu sa realnim mogućnostima, čak i povećati snagu, tj. kapacitet starih akumulatorskih baterija.

Spajanje baterijskih ćelija se radi iskljucivo punktovanjem, a formiranje baterija na PROFESIONALNIM uređajima.

Servisiramo akumulatorske baterije za: akumulatorske šrafilice, akumulatorske u bušilice, akumulatorske cirkulare, akumulatorske ubodne testere i sl.

Unapred se zahvaljujemo što birate Baterije i Servis Novi Sad za servis vaših akumulatorskih baterija za alate. Učinićemo sve što je moguće da servis obavimo što kvalitetnije i brže, kako biste mogli da koristite svoje alate u što kraćem roku.


Preporučujemo
Poslednje dodato
wurth 12[1].jpg

Wurth Baterija 12V

Cena:3.300,00RSD